Quality RTOS & Embedded Software

 Real time embedded FreeRTOS RSS feed 
Quick Start Supported MCUs PDF Books Trace Tools Ecosystem


Loading

lwip dead when pluged in ethernet hub

Posted by Paul on May 21, 2007
Hi all

My board is connected to ethernet hub , and other PCs are connected to this hub , too .

The lwip will die when other PCs access the network (like ftp , http . Not access this board , just access internet ).

But lwip will not die when it connected to layer 2 switch .


My board is STR910-EVAL , FreeRTOS 4.2.1 , lwIP 1.2.0 .

Does anyone have the same problem ?


RE: lwip dead when pluged in ethernet hub

Posted by Dave on May 21, 2007
What MAC address are you using? Is the first octet zero? If not, try setting it to zero.


[ Back to the top ]    [ About FreeRTOS ]    [ Sitemap ]    [ ]




Copyright (C) Amazon Web Services, Inc. or its affiliates. All rights reserved.

Latest News

Meet us at Embedded World. Hall 3A-525.

Hear from Richard Barry at Embedded World. Feb 28, 16:00, Hall 4-428.

Video: Watch James Gosling & Richard Barry at re:Invent, Las Vegas 2017.

FreeRTOS kernel V10.0.1 is available for immediate download. Now MIT licensed.


FreeRTOS Partners

ARM Connected RTOS partner for all ARM microcontroller cores

IAR Partner

Microchip Premier RTOS Partner

RTOS partner of NXP for all NXP ARM microcontrollers

STMicro RTOS partner supporting ARM7, ARM Cortex-M3, ARM Cortex-M4 and ARM Cortex-M0

Texas Instruments MCU Developer Network RTOS partner for ARM and MSP430 microcontrollers

OpenRTOS and SafeRTOS